Close

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και INTERNETICA.    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.   ΠΡΟΙΟΝΤΑ.   ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

BLOG

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ: 6947014979 ΣΤΑΘ: 2810286924

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ INTERNETICA

Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πληροφοριών το οποιο δίνει πρόσβαση στους χρήστες, σε οποιαδήποτε πληροφορία. σαν μια πόλη τεραστίων διαστάσεων, με πολυάριθμες διευθύνσεις, τις ιστοσελίδες. Πώς θα θέλατε να είναι η δική σας ιστοσελίδα σε αυτό το τεράστιο δίκτυο επικοινωνίας; Πώς θα ξεχωρίζει, πώς θα προσελκύει και πώς θα πείθει τους πελάτες σας; Στην Internetica και στο χώρο του διαδικτύου και τον υπηρεσιών πληροφορικής, παρακολουθουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνουμε σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε προσωπικό ικανό να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του internet και της online διαφήμισης και να τις μετατρέψουν σε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της επιχείρησής τους. Αναλαμβάνουμε με την ίδια σοβαρότητα και αφοσίωση από μια απλή κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης (εταιρικό web site), την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, μέχρι και πολύπλοκες εφαρμογές διαδικτύου. Όταν ολοκληρωθεί το έργο σας παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για την προβολή και προώθηση του καθώς και για τεχνικές και συμβουλευτικές εργασίες. Μπορούμε να σχεδιάσουμε (ή να επανασχεδιάσουμε) την ιστοσελίδα σας, να αναπτύξουμε το δυναμικό μέρος της (on-line πωλήσεις, διαχείριση περιεχομένου, συνδρομητικά site, κλπ), να σας προσφέρουμε επαγγελματική φιλοξενία, κατοχύρωση του domain name σας, αποτελεσματική προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Social Media Marketing (Facebook, Twitter, Instagram,Linkedin, Youtube). Αναλαμβάνουμε επίσης τον σχεδιασμό εφαρμογών για κινητά τηλεφωνα πάντα με στόχο την βέλτιστη χρήση της τεχνολογίας προς όφελος σας.

ΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΕΙΣ

Ο desktop υπολογιστής -όπως και το laptop σου- είναι ένα ισχυρό εργαλείο, αλλά έχει και μια «ευαίσθητη» πλευρά. Δεν αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η σωστή θερμοκρασία επεξεργαστή (CPU) και κάρτας γραφικών (GPU) είναι μια βασική προϋπόθεση για να λειτουργεί καλά. Γι’ αυτόν τον σκοπό υπάρχει η θερμική πάστα και το ανεμιστηράκι που προστατεύουν το σύστημα.

Αν όμως η συσκευή σου ζεσταίνεται πολύ ή κλείνει χωρίς προειδοποίηση, τότε καλό είναι να αρχίσεις να ελέγχεις τακτικά τη θερμοκρασία της.

Αρχικά, ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία ενός υπολογιστής;

Ασφαλείς θερμοκρασίες της CPU
Για την CPU το ποσοστό εξαρτάται από το μοντέλο του επεξεργαστή και το όριο ασφαλείας που ορίζει ο κατασκευαστής. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας αριθμός ιδανικός για όλες τις συσκευές. Ωστόσο, κατά μέσο θεωρείται ότι εάν η θερμοκρασία επεξεργαστή υπερβαίνει τους 90°C, τότε πιθανόν ο σύστημα του υπολογιστή να υπερθερμαίνεται.

 Ασφαλείς θερμοκρασίες της GPU

Ένα αποδεκτό όριο για την κάρτα γραφικών της συσκευής μας είναι οι 85°C, το οποίο όμως εξαρτάται πάντα και από την χρήση της π.χ. σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε το PC για gaming, μπορεί να υπερβεί το όριο.

Πώς θα ελέγξεις τη θερμοκρασία που έχει τώρα ο υπολογιστής σου;

Το πρώτο μέρος στο οποίο μπορείς να ελέγξεις τη θερμοκρασία του υπολογιστή (ή του laptop σου) είναι το BIOS.

Για να μπεις στο BIOS θα πρέπει να βρεις πρώτα το πλήκτρο του υπολογιστή σου που το ενεργοποιεί. Μπορεί να είναι το F1, F8, F10, ESC ή delete ανάλογα με τη συσκευή. Στη συνέχεια, πατάς αυτό το πλήκτρο αμέσως ΜΟΛΙΣ ανοίξει ο υπολογιστής και ΠΡΙΝ αρχίσει η έναρξη. Έτσι θα ανοίξεις το BIOS και ανάλογα με την έκδοση που έχεις θα βρεις την πληροφορία στην αντίστοιχη καρτέλα π.χ. Power, PC Health Status, Power Management ή κάτι παρόμοιο.

Φυσικά, οι θερμοκρασίες  εμφανίζονται χωρίς να τρέχει το λειτουργικό σύστημα, επομένως είναι χαμηλότερες. Για να έχεις πιο έγκυρες πηγές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένα δωρεάν προγράμματα.

Παρακολούθηση θερμοκρασίας στα Windows

Ένα πρόγραμμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το CoreTemp. Μόλις προχωρήσεις σε εγκατάσταση, θα σου εμφανιστούν στη μπάρα εργαλείων των Windows, νέα εικονίδια που θα δείχνουν τη θερμοκρασία που έχει κάθε επεξεργαστής, μαζί με πληροφορίες για την ταχύτητά του.

Παρακολούθηση θερμοκρασίας σε macOS

Σε παλαιότερες συσκευές, μια καλή επιλογή είναι το Fanny που παρέχει γενικές πληροφορίες για επεξεργαστή, ανεμιστηράκι, σκληρό δίσκο, μνήμη RAM και μπαταρία. Αν το iMac σου κυκλοφόρησε πρόσφατα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Temp Monitor που σε προειδοποιεί αν κάποιος επεξεργαστής υπερθερμανθεί και διαθέτει και δυνατότητα ελέγχου του ανεμιστήρα για να δροσίσει το Mac όταν συμβεί αυτό. Για νεότερες αναβαθμίσεις, μία έμπιστη εφαρμογή επί πληρωμή είναι το iStat Menus.

Τι συμβαίνει όταν υπερθερμαίνεται ο Η/Υ;

Όταν ο υπολογιστής ξεπερνάει τη μέγιστη επιτρεπτή θερμοκρασία, μειώνει την απόδοσή του ή μπορεί να σβήσει για να προστατευτεί. Ωστόσο αυτό δεν τον προφυλάσσει ολοκληρωτικά. Αν η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι μόνιμα πάνω από το προβλεπόμενο όριο, ενδεχομένως να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της συσκευής σου και σε βάθος χρόνου να προκαλέσει βλάβη στη μητρική κάρτα.

Γιατί υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής; 

Σύστημα εξαερισμού: Αν έχεις να καθαρίσεις τη συσκευή 2-3 χρόνια, δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Έχεις τον βασικό ένοχο: σκόνη. Έχεις και την βασική λύση: ο Η/Υ ή το laptop σου χρειάζονται καθαρισμό.

Θερμοαγώγιμη πάστα: Ίσως την έχεις ξανακούσει. Πρόκειται για μια μια ουσία που εφαρμόζεται μεταξύ του επεξεργαστή και της ψύκτρας θερμότητας και σφραγίζει τα κενά αέρα για να μην ανταλλάσουν θερμότητα. Με τη φθορά του χρόνου όμως, χαλάει και γίνεται λιγότερο αποτελεσματική. Γι’ αυτό θέλει ανανέωση -τουλάχιστον- κάθε 4 χρόνια.

  • Βλάβη υπολογιστή: Ίσως έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας ή η κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν τη θερμοκρασία της συσκευής και χρειάζονται άμεσα αντικατάσταση.

Αν ο υπολογιστής σου επιμένει σε υψηλές θερμοκρασίες, ήρθε η στιγμή να του δώσεις σημασία. Είναι ο δικός του τρόπος να σε προειδοποιήσει και όσο πιο νωρίς τον προστατέψεις, τόσο καλύτερη απόδοση θα κερδίσεις για χρόνια.

Στο Καταστημα μας ”INTERNETICA” αναλαμβάνουμε καθαρισμό σε υπολογιστή και laptop, με καινούργια θερμική πάστα ή  ανεμιστηράκι ενώ αντικαθιστούμε την κάρτα γραφικών σε laptop, αν το πρόβλημα οφείλεται εκεί.

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσεις στον υπολογιστή σου την προσοχή που χρειάζεται, πριν σε εγκαταλείψει;

Κρασάρουν οι εφαρμογές στα Android: Νέο πρόβλημα και η λύση

Αν έχεις Android κινητό, εδώ και λίγες ώρες μπορεί να μην έχεις πρόσβαση σε αρκετές εφαρμογές. Gmail, Yahoo Mail, Google Chrome, Google play εμφανίζουν ένα περίεργο μήνυμα “Η εφαρμογή msa διακόπτεται επανειλημμένα...”. Το πρόβλημα που προέκυψε χθες το μεσημέρι, αναφέρεται από αρκετούς χρήστες Samsung, Xiaomi, OnePlus στα διάφορα forums αλλά και στο καταστημα μας internetica.net έχουμε δεκάδες αναφορές περιστατικών όπου χρειάζονται να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Οι αναφορές σχετίζονται με εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά, κλείνουν αιφνιδιαστικά ή εμφανίζουν ένα μήνυμα σφάλματος ενώ ακόμη και η επανεκκίνηση δεν είναι αρκετή για να το επαναφέρει . Τι ακριβώς συνέβη; Το πρόβλημα τελικά εντοπίστηκε από την Google στην πρόσφατη έκδοση του Android System Webview, που αρκετές εφαρμογές χρησιμοποιούν. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει το άνοιγμα ενός παραθύρου browser εντός των εφαρμογών, χωρίς να τις κλείνει. Για παράδειγμα όταν πατάς ένα link από το Gmail, το εργαλείο κάνει render τη σελίδα χρησιμοποιώντας τον chrome και μπορείς να τη βλέπεις χωρίς να φεύγεις από την εφαρμογή. Έτσι, και ο επίσημος επίσημος λογαριασμός της Samsung για να διορθώσει το πρόβλημα, πρότεινε στους χρήστες να αφαιρέσουν την τελευταία αναβάθμιση του WebView. Πώς μπορείς να λύσεις το πρόβλημα; Το πρόβλημα αποκαθίσταται από την Google σταδιακά, με σχετικό update στην εφαρμογή Android System WebView. Πιο συγκεκριμένα: Στο Play Store κάνουμε αναζήτηση ''Android System WebView" Eάν μας δίνει την επιλογή της ενημέρωσής τότε πατάμε ενημέρωση και περιμένουμε να ενημερωθεί. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, κάνουμε ενημέρωση και στην εφαρμογή του Google Chrome Αναλυτικά: Ρυθμίσεις > εφαρμογές Chrome > καθάρισμα προσωρινής μνήμης Playstore > Update > Android System > WebView Ενημέρωση υπολοίπων εφαρμογών Αν μετά από αυτά τα βήματα, συνεχίζεται το crashing, δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση και είμαστε σίγουροι πως το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ TABLET και ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλοκαιρινοί κίνδυνοι και προστασία για το smartphone και το tablet σου! Καλοκαιράκι, και ποιος δεν ονειρεύεται μια τέλεια μέρα δίπλα στην θάλασσα; Ενώ για σένα είναι μια «δροσιστική» εμπειρία, η ζέστη, το νερό και η άμμος μπορεί να είναι επικίνδυνα για το tablet και κινητό σου. Γι’ αυτό σου προτείνουμε 7 tips που θα τα κρατήσουν ασφαλή και θα βάλουν μια τελεία στα άγχη της παραλίας. Στην παραλία θέλεις μόνο χαλάρωση. 1. Δώσε στις συσκευές σου λίγο χρόνο «προσαρμογής» Τη στιγμή που αντικρίζεις το γαλάζιο, θέλεις να τρέξεις αμέσως για βουτιά. Οι συσκευές σου όμως διαφωνούν. Η ζέστη και η υγρασία είναι ένας «φυσικός» εχθρός και θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν. Αν το tablet και το κινητό είναι ανοιχτά μέσα στο αμάξι με το air condition στο τέρμα, καλύτερα να τα κλείσεις για λίγο μέχρι να βρεθούν στην παραλία και να «αφουγκραστούν» σταδιακά τη νέα θερμοκρασία μέσα στην τσάντα σου, χωρίς πίεση. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργηθεί υγρασία στο εσωτερικό τους και να προκληθεί βλάβη. 2. Κράτησέ τα καθαρά Το κινητό και το tablet σου σίγουρα δεν θέλουν να αποκτήσουν «μαύρισμα» και να είναι εκτεθειμένα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. Να τα γεμίσεις όμως με άμμο ή αντηλιακό δεν είναι η λύση. Τα χέρια σου δεν μπορείς να τα έχεις απόλυτα καθαρά κάθε φορά που τα ακουμπάς, μπορείς όμως να έχεις την οθόνη τους απόλυτα προστατευμένη με ένα προστατευτικό τζάμι για ipad ή ένα προστατευτικό τζαμάκι οθόνης κινητού. Ρίξε μια ματιά στις επιλογές σου για προστασία οθόνης, για να μη ρίξεις λάδι σε ακατάλληλα σημεία. 3. Κράτησέ τα στεγνά Όσο εσύ λατρεύεις το νερό, τόσο το αντιπαθεί η συσκευή σου. Γι’ αυτό αυτά τα 2 πρέπει να μένουν σε απόσταση. Υπάρχουν πολλές επιλογές «ασπίδας» όπως μία αδιάβροχη θήκη θαλάσσης για το κινητό σου και μία Merge Smart θήκη για το iPad σου. Αν η συσκευή σου έρθει σε επαφή με το νερό, βγάλε τη θήκη και στέγνωσέ τη με μία πετσέτα. Μη μπεις στον πειρασμό να την ανοίξεις, γιατί μπορεί να βραχυκυκλώσει. Να θυμάσαι: εντός της ίδιας ημέρας, οι πιθανότητες να «σώσεις» το βρεγμένο κινητό σου με μία επισκευή στα καταστήματα iRepair, είναι πάνω από 90%. Εδώ θα δεις Τι να ΜΗΝ κάνεις εάν βραχεί το smartphone σου 4. Μείνε στη σκιά Μια συμβουλή που ταιριάζει και σε εσένα. Οι ακτίνες του ήλιου όταν πέφτουν για ώρα απευθείας πάνω στη συσκευή σου, όπως και το δέρμα σου, είναι «ανθυγιεινές». Όταν δεν μπορείς να διαβάσεις την οθόνη γιατί ο ήλιος κρύβει τη φωτεινότητα, τότε πρέπει να μεταφερθείς στη σκιά. Μη περιμένεις να σβήσει από υπερθέρμανση, για να καταλάβεις ότι και η συσκευή σου έχει ανάγκες. 5. Μη τοποθετείς τις συσκευές τη μία πάνω στην άλλη Βάζεις το κινητό πάνω στο tablet και πιστεύεις ότι προστατεύεται από την άμμο της ψάθας. Στην πραγματικότητα, έτσι οι συσκευές εκπέμπουν περισσότερη θερμότητα και μαζί με την καλοκαιρινή ζέστη, ενισχύονται οι πιθανότητες υπερθέρμανσης και των δύο. 6. Απόφυγε τα παιχνίδια στην παραλία Το παιχνίδι που συστήνουμε για την παραλία είναι ρακέτες. Σε ο,τι έχει να κάνει με τη συσκευή σου, καλύτερα να το ξεχάσεις. Τα παιχνίδια χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή της συσκευής, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την θερμοκρασία. Αν μπει και η ζέστη στο παιχνίδι, τότε η συσκευή σου θα ταλαιπωρηθεί πολύ και μπορεί να βλάψεις την μπαταρία της. 7. Μην αφήνεις τις συσκευές στο αμάξι Ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι το αμάξι είναι το πιο ασφαλές μέρος για το κινητό και το tablet σου, δεν ισχύει. Οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο είναι ένας «αόρατος» κίνδυνος και μπορεί εύκολα να προκαλέσει βλάβη στις συσκευές σου. Γι’ αυτό καλύτερα να τις προσέχεις στην παραλία, παρά να τις αφήσεις στο αμάξι που θα γίνει σαν «φούρνος». Μπορεί οι συσκευές να συνδέονται με δορυφόρους και να σε δικτυώνουν σε δευτερόλεπτα, αλλά μπροστά στην υγρασία και τη θερμότητα δείχνουν τις «αδυναμίες» τους. Γι’ αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να τις φροντίζεις λίγο περισσότερο, για να σου προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και τον χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση, το Καταστημα internetica.net είναι κοντά σου, για ότι απρόοπτο συμβεί στο κινητό ή το tablet σου, χειμώνα-καλοκαίρι!

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ UV Media-Tech MT6517

Συσκευή Απολύμανσης UV Media-Tech MT6517 με αποτελεσματικότητα 99.7%. Μία πρακτική συσκευή γρήγορης απολύμανσης ιδανική για: τηλέφωνα, ρολόγια, κοσμήματα, μικρά αντικείμενα ή εργαλεία, εξαρτήματα καλλυντικών, κλειδιά, νομίσματα, κάρτες κλπ. Με εγγυημένο αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αρωματοθεραπείας με την ρίψη λίγων ειδικών σταγόνων (δεν περιλαμβάνονται). Περιλαμβάνει 2 UV λάμπες 1.5W Εσωτερικές Διαστάσεις: 195X104X27mm Εξωτερικές Διασ τάσεις: 231X127X45mm Βάρος: 300g ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ INTERNETICA.NET

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ UV Hoco S1 Pro

Συσκευή Απολύμανσης UV Hoco S1 Pro με αποτελεσματικότητα 99.9% και Ολοκλήρωση σε 1 λεπτό. Προστατεύστε κάθε μικροαντικείμενο σας, όπως μάσκες, κλειδιά, κινητό, ακουστικά, ακόμα και χαρτονομίσματα σε 1 μόλις λεπτό! Κουτί απολύμανσης S1 PRO UV για γρήγορη αποστείρωση 1 λεπτού, μπαταρία 350mAh για 50 φορές χρήση ανά φόρτιση ή 15-20 ημέρες. Διαστάσεις: 200x41x111mm. Βάρος: 303g. Μέγεθος εσωτερικού χώρου: 100x21x177mm Λειτουργεί μέσω Micro-USB. Εύρος UV: 250-285nm. Ισχύς εισόδου: 5V / 0,5-2A. Μπαταρία: ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 3,7V 350mAh. Χρόνος φόρτισης: 0,5 ώρα . ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ INTERNETICA.NET.

ΤΑ ΝΕΑ SAMSUNG ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. FACEBOOK-TWITTER-INSTAGRAM-YOUTUBE-LINKEDIN-GOOGLE-EMAIL. ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.ΑΝΟΙΓΜΑ EMAIL.ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ GOOGLE BUSINESS-GOOGLE ADS.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP & PC

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Εχεις προβλημα με τον υπολογιστη σου & το Laptop ?Κολαει και δεν ανοιγουν οι εφαρμογες σου?Καθυστερει επειτα απο καθε εντολη? ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! Αντικατεστησε το σκληρο δισκο HDD με ενα ψηφιακο SSD δισκο!!! θα μεινεις αφωνος με τα αποτελεσματα!! 100% αυξηση αποδοσεις.Τερμα τα κοληματα!τερμα στην καθυστερηση και φορτωση σελιδων!!

Αν το laptop σου δεν λειτουργεί σωστά μπορούμε να το επισκευάσουμε εγγυημένα & στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ζεματάει; «Κολλάει» όσο το ζορίζεις; Ακούς περίεργους θορύβους από τον ανεμιστήρα; Σβήνει ή κάνει επανεκκινήσεις μόνο του; Ανάβει και εμφανίζει μαύρη οθόνη; Τότε πιθανότατα χρειάζεται εσωτερικό καθαρισμό. Έλατε σε μας για άμεση και δωρέαν διάγνωση και εγγυημένη επισκευή! Η σκόνη που συσσωρεύεται στο εσωτερικό του laptop, εμποδίζει τον θερμό αέρα να βγει, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει περισσότερο θόρυβο και να υπερθερμαίνεται, κινδυνεύοντας ακόμα και να καεί!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ

Έσβησες κατα λάθος τα αρχεία απο το σκληρό σου δίσκο? Αντέγραψες άλλα αρχεία πάνω απο αρχεία που χρειαζόσουν? Έσβησες όλα τα έγγραφα σου κατα λάθος? Έχεις έναν ιό ο οποίος δεν σε αφήνει να δεις τα αρχεία σου? Έκανες format και έχασες όλα τα αρχεία σου? Εκανες επανεγκατάσταση των Windows και δεν έσωσες τα αρχεία σου? Χρειάζεσε επαναφορά διαγραμμένων αρχείων από τον κάδο ανακύκλωσης του Υπολογιστη η του Laptop? Ο δισκος ειναι κατεστραμενος και δεν αναγνωριζετε απο το Υπολογιστη? Μην στεναχωριεστε.Σταματηστε να χρησιμοποιητε το δισκο και ελατε σε μας για να σας επαναφερουμε ολα τα αρχεια που υπαρχουν ακομα στο δισκο.

Screen Protector: Anti-Shock Glass. Λεπτή διάφανη μεμβράνη προστασίας οθόνης από υψηλής ποιότητας υλικά. Εύκολη τοποθέτηση με δυνατότητα ανασηκώματος. Προλαμβάνει γρατζουνιές, ανάπτυξη μικροβίων ενώ παράλληλα μειώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα κάνοντας την χρήση της συσκευής ποιο ευχάριστη.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ 3D

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και ΑΡΧΕΙΩΝ

Screen Protector Hoco Quantum Fast Attach 3D Full για Samsung SM-G970 Galaxy S10e. Χρησιμοποιώντας υλικά νάνο και τεχνολογία κβαντικών παρεμβολών δίνει στιγμιαία επιδιόρθωση γρατζουνιών στην οθόνη, ενάντια στα δακτυλικά αποτυπώματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υποστήριξη της λειτουργίας 3D Touch, η οθόνη του κινητού τηλεφώνου είναι πλήρως καλυμμένη, οπτική αίσθηση χωρίς να καλύπτεται. Αναβάθμιση πάχους για μεγαλύτερη προστασία. Καλύπτει ολόκληρη της επιφάνεια της οθόνης και την προστατεύει προς κάθε κατεύθυνση. Σκληρή επιφάνεια επικάλυψης, πιο αποτελεσματική αντοχή στη διάβρωση και τη φθορά. Καθαρά χρώματα, ομοιόμορφη διασπορά φωτός, αποτελεσματική δέσμευση και φιλτράρισμα υπεριώδους φωτός, χωρίς αντανακλάσεις ηλιακού φωτός. Η νανο τεχνολογία επίστρωσης, η απαλή υφή, η αντοχή ενάντια σε έλαια και δακτυλικά αποτυπώματα, διατηρούν την οθόνη καθαρή σαν καινούργια. ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ & AΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ HDD & SSD,USB FLASH, SMARTPHONES,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ APPLE & ANDROID, TABLET, LAPTOP, PC,ΚΑΡΤΕΣ SD, ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ η ΑΡΧΕΙΑ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ: MHXANIKA KAI ΛΟΓΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ-ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΩΝ-ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ-ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ-ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ, ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ FORMAT, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Πληκτρολόγιο Bluetooth

Wireless Mono Headset Hoco E48 Superior V.5.0

Πληκτρολόγιο Bluetooth Mobilis RK908 78 πλήκτρων έκδοση 3.0 για Smartphone, Tablet, PC και SmartTV Ασημί, συμβατό με πολλαπλές συσκευές χάρη στην επαναστατική του λειτουργία ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές που μπορούν να εναλλάσσονται με έναν απλό διακόπτη. Διαθέτει ειδικό πλαίσιο τοποθέτησης της φορητής συσκευής σας (tablet, smartphone) πάνω στο πληκτρολόγιο για ακόμα πιο άμεση εμπειρία. Εμβέλεια λειτουργίας περίπου 10 μέτρα. Μπαταρία 180mAh, διάρκεια φόρτισης λιγότερο από 3 ώρες και χρόνος διάρκειας μπαταρίας 180 ώρες λειτουργίας. Διαστάσεις 287.9x159.8x15mm και βάρος 675gr.

Wireless Mono Headset Hoco E48 Superior V.5.0 και 160mAh Μαύρο. Το E38 δημιουργήθηκε απόκλειστικά για να αγκαλιάζει το αυτί σας με μοναδική σχεδίαση που σας επιτρέπει να το φοράτε για πολύ ώρα. Διαθέτει εργνομική σχεδίαση με περιστρεφόμενο ηχείο που τοποθετείται στο αυτί σας, αλλά και περιστρεφόμενη βάση στο σώμα του, ενώ είναι κατασκευασμένο με κομψά και βολικά υλικά, καθώς επίσης μπορεί να φορεθεί και στο αριστερό και στο δεξί αυτί. Παράλληλα, διαθέτει πλήκτρο ελέγχου κλήσεων και μουσικής καθώς επίσης και πλήκτρα ρύθμισης της έντασης. Η αυτονομία είναι ένα ακόμα προτέρημα καθώς με 15 λεπτά fast charging προσφέρει 200 ώρες στην αναμονή και 18 ώρες κλήσεων και αναπαραγωγής μουσικής! Διαστάσεις: 68x48x16mm Βάρος: 12g

You've probably noticed how expensive graphics cards are right now. But why? Here are the reasons for the high prices. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΕΛΑΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ INTERNETICA

INTERNETICA

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

SAMSUNG-APPLE-XIAOMI-HUAWEI-EPSON-HP-DELL-LENOVO-MICROSOFT-INTEL-GIGABYTE-SEAGATE-KINGSTON-COUGAR-PATRIOT

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-TABLET-LAPTOP-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ-ANTIVIRUS

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ.

2810286924         6947014979

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ-ΦΟΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

 

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΜΑΡΚΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ HRS MOBILE

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ INTERNETICA.NET και HRS MOBILE internetica.net Το 2021, λοιπόν, η internetica.net διευρύνει τις δραστηριότητές της και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα σε ό,τι αφορά στην άμεση και πρωτοποριακή κάλυψη των αναγκών των πελατών της, με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την HRS Mobile ,Official Partner of Vodafone and Volton. Η HRS MOBILE δραστηριοποιείται στον τομεα της Σταθερης και Κινητης Τηλεφωνιας του Internet και του Ηλεκτρικου Ρευματος. Η ΕΤΑΙΡΙΑ: Στην HRS mobile είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με πάθος για την τηλεπικοινωνία. Πριν από 15 χρόνια αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτό μας το πάθος με όλους εσάς. Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, είμαστε στην υπηρεσία όσων θέλουν υπηρεσίες οικονομικής επικοινωνίας. Πιστεύουμε ότι η επικοινωνία, εκτός από αγαθό, είναι και δικαίωμα. Γι’ αυτό συνδυάζουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα πιο συμφέροντα πακέτα – για όλους. Το 2019 ξεκινήσαμε να γράφουμε το δεύτερο κεφάλαιό μας. Εκτός από τις τηλεπικοινωνίες, επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας και στον τομέα της παροχής ενέργειας. ΟI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ: Η δουλειά μας δεν είναι ατομικό άθλημα. Για να μπορούμε να παρέχουμε πραγματικά χαμηλά πακέτα επικοινωνίας και ρεύματος καθημερινά, συνεργαζόμαστε με εταιρείας που μοιράζονται το όραμά μας. Με τη Vodafone είμαστε μαζί τα τελευταία 4 χρόνια. Η ίδια, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, επενδύει καθημερινά στις υποδομές της και τις υπηρεσίες της. Όταν αποφασίσαμε να εντάξουμε στις υπηρεσίες μας αυτήν της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ένα ήταν το πρώτο όνομα που μας ήρθε: Volton. Η Volton, με τις εξαιρετικά χαμηλές της χρεώσεις και με μηδενικό κόστος συνδρομής, είναι ο δεύτερος μεγάλος μας συνεργάτης.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

INTERNETICA.net

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΜΗΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥ 1 & ΕΒΑΝΣ ΓΩΝΙΑ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Τ.Κ. 71201. ΤΗΛ. 2810286924 ΚΙΝ. 6947014979

FOLLOW AS ON AND SUBSCRIBE

Designed by INTERNETICA.NET   all rights reserved.

el